SietuvaŠtai ir praūžė tradicinis vasario 16 d. koncertas. Šiemet jis buvo kaip niekad spalvingas bei įdomus. Ir mes tikrai prie to prisidėjome! 🙂 Specialiai šiam renginiui paruošėme premjerą – šokį „Rygužėla“, pagal grupės „Žalvarinis“ muziką iš 2014 m. albumo „Gyvas“. Taip pat prisiminėme ir pagal I. Narkutės dainą „Raudoni vakarai“ praeitais metais TV3 televiziniam projektui „Kadagys“ sukurtą pasirodymą. Abiejų šokių įrašus galite peržiūrėti mūsų Youtube profilyje. Ten pat mes jau paskelbėme ir jubiliejinio koncerto vaizdo įrašą.

Beje, vasario 16 d. koncerte su mumis šoko ir mūsų svečias iš Latvijos – Ričards. Su juo ansambliečiai susipažino Makao tarptautiniame jaunimo šokių festivalyje 2016 m., o 2017 m., jam atvykus studijuoti į Lietuvą pagal Erasmus programą, mes džiugiai jį priėmėme į šokėjų grupę. Čia Ričards ne tik pažins lietuvišką liaudišką šokį, bet ir pastatys kolektyvui vieną iš seniausių ir žinomiausių latvių šokį. Tai mūsų planuojama staigmena 2018 m. vasario 16 d. koncertui 🙂

Iš artimiausių darbų galime paminėti vasario 25 d. seminarą, kuriam ruošiame du 2018 m. Dainų šventės Šokių dienos šokius: „Jaunystės verpetas“ ir „Nemuniečių polka“. O kovo 2 d. turėsime nedidelį koncertą Naujininkuose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *