Šio sezono pradžia ansambliui yra gausi koncertais: jau rugsėjo 30 d. dalyvavome „Aniuolų sargų kermošiuje“ Deltuvoje (Ukmergės r.) ir savo šokiais bei muzika linksminome šventės dalyvius. Beje, į Deltuvą suvažiavo solidūs „linksmintojai“ – „Vingis“ ir „Vilnis“ iš Vilniaus, „Gojus“ iš Anykščių, „Vieversa“ iš Utenos – tad žiūrovams tikrai buvo į ką pažiūrėti. Taip pat norisi padėkoti ir mūsų naujai seniūnei Monikai, kuri pasiūlė pratęsi pasibuvimą Deltuvoje ir pakvietė pavakaroti prie žaidimų stalo. Ačiū, Monika. Buvo tikrai šaunus vakaras!

Spalio 21 d. mes atidarėme tautinių bendrijų šventę Lenkų kultūros centre, o lapkričio 9 d. sveikinome kolegijos Geležinkelio fakultetą su jubiliejumi. Ir tai dar ne viskas – lapkričio 25 d. visus kviečiame į tradicinį studentų liaudiškos muzikos festivalį „Linksminkimos“, kuris vyks nuo 15:00 val. Šokio teatre.

Norime pasidžiaugti ir naujokais, keli iš kurių jau spėjo ir pakoncertuoti su Sietuva! O iki pilnos laimės mums trūksta visai nedaug – tik dviejų vaikinų! Tad gerbiami vaikinai, nesėdim prie kompiuterių ir telefonų, o einam bendrauti gyvai, šokti ir pramogauti! Junkis prie Sietuvos!

20170930_Deltuva_Ruduo

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *