Džiaugsmingai pranešame, kad šokio spektaklio “Kosmo” premjera įvyko 2022 m. gegužės 22 d. Šakių kultūros centre. Kaip ir planavome, per šį pirmąjį bandymą pamatėme tam tikrus trūkumus, tad naujam sezonui žadame patobulinti tiek vizualinį apipavidalinimą, tiek režisūrinius sprendimus. Taip pat, prijungti trūkstamą šokį, kurio dėl laiko stokos nespėjome paruošti. Šie darbai bus atlikti tik grįžus į repeticijas po visų vasaros koncertų, t. y. nuo rugsėjo 1 d.

O dabar skubame pranešti, kad jau 2022 m. birželio 4 d. 14:00 val. planuojame šokio spektaklį „Kosmo“ atlikti Trakų miesto šventėje. Visus norime įspėti, kad įvažiavimas į Trakų miesto centrinę dalį bus draudžiamas šventės metu, tad vilniečius kviečiame dar truputi palaukti, kol pakviesime į premjerą Vilniuje.

Taip pat primename, kad birželio 19 d. 17:00 val Kalnų parke Vilniuje vyks studentiško festivalio Gaudeamus XIX pagrindinis koncertas, kur susirinks Latvijos, Estijos ir Lietuvos studentiški kolektyvai. Renginys yra nemokamas. Sietuva yra nuolatinis šio tradicinio festivaliai dalyviai, tad ir šiais metais atstovaus Vilniaus technologijų ir dizaino kolegiją.

Gavome patvirtinimą, kad mūsų kolektyvo labai laukiama ir Ignalinoje, kur rugpjūčio 20 d. vyks Rytų Aukštaitijos respublikinis liaudiškų šokių festivalis „Ežerų šėltinis“. Šiame festivalyje planuoja dalyvauti didelis būrys gerai Lietuvoje žinomų jaunimo liaudiškų kolektyvų, o Sietuvai teks garbė parodyti savo naujausią spektaklį, kalbos apie kurį jau pradėjo sklisti liaudiškų šokių bendruomenėje 🙂

Ir tai dar ne viskas! Rugsėjo 1 d. Vilniaus miesto liaudiški kolektyvai planuoja vilniečiams padovanoti Vilniaus rotušės vasaros festivalio „Rotušės kolonada“ baigiamąjį koncertą. Tad sekite naujienas ansamblio socialiniuose tinkluose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *