Nepaslaptis, kad ansambliečiai ne tik daug repetuoja, koncertuoja, linksminasi kartu, susiranda draugų, bet ir atšoka vestuves. 2017 pavasaris buvo kaip niekad turtingas jaunavedžių valsais. Sveikiname mūsų žemaičius ir aukštaičius sukūrus šokingas šeimas. Tikimės, kad jau gražia tradicija tapęs sietuviečių sveikinimas papuošė jūsų šventę.

O vasara įsibėgėja. Sietuva atostogauja, bet liepos 22-23 dienomis sugūžės į miškingą Dzūkiją, kur vyks V-asis Sietuvos baidarių žygis. Šiais metais nutarėm vasaros suvažiavimą sujungti su naujokų krikštynomis. Turim prisipažinti, kad ši ceremonija nesurado savo vietos per porą paskutinių šokio sezonų tarp įvairių išvykų, koncertų, vakarėlių, tad susikaupė gražus burys nekrikštų. O gi yra ir tokių, kurie sėkmingai išvengdavo nemalonių krikšto procedūrų 🙂 Tad 2017 plaukimas nusimato įdomus.

Nusiprausę srauniose Dzūkijos upėse rūgpjučio pradžioje galėsime su naujomis jėgomis grįžti į šokių salę. Juk rūgpjučio 11-22 d. Sietuva dalyvaus tarptautiniame šokių festivalyje Vengrijoje. Mūsų latvis Ričards važiuoja kartu, tad turėsime tarptautinį sąstatą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *